Το γραφείο μας εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών με ολοκληρωμένη επιστημονική υποστήριξη επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων, σε θέματα Υγιεινής, Ασφάλειας και Ποιότητας όλων των κλάδων τροφίμων, ποτών, νερού, σε θέματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης καθώς και σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες παρέχονται συνδυάζοντας σύγχρονες μεθόδους, διαρκή και έγκυρη ενημέρωση καθώς και εξειδικευμένη επιστημονική γνώση μέσω ενός ολοκληρωμένου δικτύου επιστημονικών συνεργατών (Μηχ/γους Μηχανικούς, Πολ. Μηχανικούς, Περιβαλλοντολόγους κλπ). Το γραφείο μας βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με επιστημονικά ιδρύματα και οργανισμούς με στόχο την εξασφάλιση περεταίρω επιστημονικής υποστήριξης για τους πελάτες μας. Επιπλέον το γραφείο μας μπορεί να σας υποστηρίξει και σε θέματα μικροβιολογικών και φ/χ αναλύσεων σε δείγματα τροφίμων – ποτών –νερού, περιβαλλοντικά δείγματα (ποιότητα νερών βιολογικών, θαλάσσια νερά), έλεγχο ποιότητας νερού πισίνας κ.λπ., σε συνεργασία με εξειδικευμένα εργαστήρια αναλύσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μελέτες εφαρμογής συστημάτων διαχείρισης, της ασφάλειας των τροφίμων βάσει των προτύπων: ISO 22000 (HACCP), IFS, BRC, FSSC).
Υποστήριξη κατά τη διαδικασία έκδοσης αδειών λειτουργίας νέων επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων (Βιοτεχνίες, Βιομηχανίες, μονάδες παροχής εστίασης).
Προετοιμασία, Οργάνωση επιχειρήσεων κατά τους υγειονομικούς ελέγχους από κρατικούς Φορείς (ΕΦΕΤ, Δ/νση Δημόσιας Υγείας, Κτηνιατρική).
Αξιολόγηση νέων προμηθευτών και έλεγχο αξιολόγησης υφισταμένων, μέσω επιτόπιων επιθεωρήσεων των εγκαταστάσεων και των παραγωγικών διαδικασιών (Επιθεωρήσεις 2ου Μέρους).
Ανάπτυξη, εγκατάσταση και εφαρμογή συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001, EMAS) διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), διαχείρισης της υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία (18001), και έλεγχο τήρησης διαδικασιών.
Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων σε θέματα: Υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων Υγιεινής και ασφάλειας στην Εργασία,
Υποστήριξη με συνεχή ενημέρωση σε θέματα Ευρωπαϊκής –Εθνικής Νομοθεσίας.
Υποστήριξη κατά τη διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού εγκαταστάσεων επιχειρήσεων τροφίμων (χωροθέτηση, διαγράμματα ροής παραγωγικών διαδικασιών, Ορθή Βιομηχανική Πρακτική, εγκατάσταση εξοπλισμού).
Εισηγητής σε προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων μέσω ΕΦΕΤ.
Αυτός ο επαγγελματίας δεν έχει λάβει ακόμα καμία αξιολόγηση. Γίνετε ο πρώτος που θα μοιραστεί την εμπειρία του και βοηθήστε άλλους χρήστες να κάνουν τη σωστή επιλογή!
Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας!
Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς. Η ομάδα του Vrisko θα την εξετάσει και θα τη δημοσιεύσει σύντομα.