Ξεκίνησε ως μπακαλοταβέρνα το 1920. Εξελίχθηκε σε ταβέρνα κυνηγιού, πέρασε από τον μεσοπόλεμο στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στη Χούντα με σύμβουλο το ένστικτο των ανδρών Σαλματάνη και την επιμονή στην ποιότητα. Η περιοχή της Κηφισιάς σε συνδυασμό με το όνομα έκαναν τον Σαλματάνη το μέρος για φαγητό με συνδαιτυμόνες όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Χατζιδάκις και άλλοι. Ο ίδιος χώρος αποτελεί το παλαιότερο μαγαζί για φαγητό στην Κηφισιά. Η 4η γενιά Σαλματάνη έχει μετατρέψει το ταβερνείο του κάποτε σε εστιατόριο του σήμερα και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του.
Η ευθύνη δική μας ...η απόλαυση δική σας free parking Ζωντανή μουσική Παρασκευή - Σάββατο και Κυρακή μεσημέρι. Ανοιχτά αργίες.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από τον κατάλογό μας «αποχαιρετήσαμε» ως επί το πλείστον τα τηγανητά και διαμορφώσαμε μία προσεγμένη, μικρή κάρτα που διαφοροποιείται κάθε σεζόν, ενώ τα Σαββατοκύριακα σας εκπλήσσει ευχάριστα με επιπλέον σπιτικά πιάτα ημέρας. Η κουζίνα μας ευωδιάζει Ελλάδα, βασίζεται στην ποιότητα, άλλωστε μαγειρεύουμε μόνο με τοπικά προϊόντα, χρησιμοποιούμε αυστηρά εποχιακά λαχανικά από το δικό μας μποστάνι και ταξιδεύουμε κάθε χρόνο στα Γρεβενά και τη Φλώρινα, για να επιλέξουμε περισσότερα από 13 είδη μανιταριών, τα περισσότερα εκ των οποίων σπανίζουν. Πιστοί στο ραντεβού με τις εγχώριες σπεσιαλιτέ, παντρεύουμε το χθες με το σήμερα και μπορείτε να απολαύσετε κόκορα κρασάτο, κουνέλι λεμονάτο, μοσχαράκι κοκκινιστό, αρνάκι λεμονάτο, πιάτα κρεατικών, κανελόνια με φρέσκα άγρια μανιτάρια και κοτόπουλο ή φιλεταρισμένο κουνέλι με ταλιατέλες, καραμελωμένα κρεμμυδάκια και μανιτάρια. Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος…
Στοιχεία Αναζήτησης: Φαγητο, Μεσογειακη Κουζινα, Παραδοσιακη Κουζινα, Ζωντανη Μουσικη
Φωτογραφίες
Προσθήκη Αξιολόγησης
Δεν υπάρχουν ακόμα αξιολογήσεις
Αυτός ο επαγγελματίας δεν έχει λάβει ακόμα καμία αξιολόγηση. Γίνετε ο πρώτος που θα μοιραστεί την εμπειρία του και βοηθήστε άλλους χρήστες να κάνουν τη σωστή επιλογή!
Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας!
Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς. Η ομάδα του Vrisko θα την εξετάσει και θα τη δημοσιεύσει σύντομα.