Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ξεκίνησε την λειτουργία του το έτος 1994. Η αγάπη μας για το καζάν ντιπί μας ώθησε να αναπτύξουμε την ποιότητα, και μέσα από την τεχνολογία, την ποσότητα και την ασφάλεια, η υγειηνή και η μεταφορά είναι ένα επιτακτικό μέρος της εργασίας μας. Έτσι πέρα από της άριστες πρώτες ύλες κατασκευάσαμε και συσκευασίες μίας χρήσης ώστε να γίνει προσιτό από όλους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Από το 1998 βρισκόμαστε σε δικές μας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αφού αναπτύξαμε τεχνογνωσία είμαστε σε θέση να παράγουμε έως και 420 ταψιά ημερησίως ή δύο τόνους καζάν ντιπί από εντόπιο φρέσκο αγελαδινό γάλα της περιοχής.
Επεξεργασία Καταχώρησης
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΚΑΖΑΝ ΝΤΙΠΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σωνίτης Δημήτριος Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Ζαχαροπλαστεία και εδρεύει στην περιοχή Λητή; 
Βελτίωση Εγγραφής
Προσθήκη Αξιολόγησης
Δεν υπάρχουν ακόμα αξιολογήσεις
Αυτός ο επαγγελματίας δεν έχει λάβει ακόμα καμία αξιολόγηση. Γίνετε ο πρώτος που θα μοιραστεί την εμπειρία του και βοηθήστε άλλους χρήστες να κάνουν τη σωστή επιλογή!
Ευχαριστούμε πολύ για την αξιολόγησή σας!
Η γνώμη σας είναι πολύτιμη για εμάς. Η ομάδα του Vrisko θα την εξετάσει και θα τη δημοσιεύσει σύντομα.