Γνωρίστε το νέο μας Chef, Θεμιστοκλή Ζεάκη! - Η νέα μας κάρτα, διαπνέεται από άλλον… αέρα! Σαφώς θαλασσινό και ελληνικό. Κουζίνα βασισμένη σε συνταγές που παραδοσιακά έχουν αγαπηθεί από όλους μας, με πινελιές δημιουργικότητας, που κλείνουν το μάτι και ανοίγουν την όρεξη! - Σχεδιαστής και δημιουργός, ο νέος μας Chef, Θεμιστοκλής Ζεάκης, απόφοιτος της σχολής CHEF D OEUVRE, και μέλος της «Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθήνας» (Chef’s Club), με μεγάλη εμπειρία στις κουζίνες γνωστών εστιατορίων. - Ενδεικτικά έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Chef στα εστιατόρια του Ομίλου Σταθοκωστόπουλου - VS Hospitality Group, στο Κτήμα «Αζάλεια», της “ΒΑΡΣΟΣ CATERING”, στο Ξενοδοχείο «DIVANI APOLLON PALACE & SPA» κ.α. - Στις «Βαρκούλες» η έμφαση, πλέον θα δοθεί στη σχάρα με φρέσκα θαλασσινά, στις επιλεγμένες πρώτες ύλες ονομασίας προέλευσης ή με σαφή γεωγραφική καταγωγή και ρίζες στην παράδοση, και στο flirt μεταξύ τοπικών συνταγών της Ελλάδας με κάποια super foods, που μπήκαν στη ζωή και στην κουζίνα μας, αλλά οι ρίζες τους βρίσκονται κάπου στην ελληνική αρχαιότητα.
Ψάχνεις για Ελληνική κουζίνα σε Ανατολική Αττική; Στην ενότητα Ελληνική Κουζίνα θα βρεις όλα τα φαγάδικα, τις ταβέρνες (ψαροταβέρνες, χασαποταβέρνες), τα μαγειρεία, fast food, ψησταριές και τα εστιατόρια που παρασκευάζουν εδέσματα της ελληνικής γαστρονομίας.
Ενδιαφέρεσαι για εστιατόρια με παραδοσιακή ή ελληνική σύγχρονη κουζίνα, εστιατόρια με χρυσό σκούφο ή αστέρι Michelin, haute cuisine, μενού α λα κάρτ ή delivery, με μαγειρευτά φαγητά, της σχάρας ή της ώρας; Μήπως αναζητάς εστιατόρια με vegetarian μενού, μεζέδες, σπιτική κουζίνα ή εστιατόρια με ζωντανή μουσική;
Εδώ θα βρεις όλα τα εστιατόρια με ελληνική κουζίνα σε Ανατολική Αττική για να επιλέξεις το ιδανικό για το γεύμα ή τη βραδινή έξοδό σου.
Η επαγγελματική εμπειρία, οι εγκαταστάσεις, το μενού, η ποικιλία των πιάτων, και η γρήγορη εξυπηρέτηση, είναι κάποια από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του κατάλληλου για σένα.