Το Κοράλλι Restaurant διαθέτει 3 ευρύχωρες ανεξάρτητες αίθουσες που φιλοξενούν γάμους, βαπτίσεις και λοιπές εκδηλώσεις. - Το Κοράλλι Catering μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλων των ειδών εκδηλώσεων.
Το βασικό διατροφικό προϊόν στο μενού είναι η φρέσκια πέστροφα Ερυμάνθου, η οποία σερβίρεται είτε τηγανιτή, είτε ψητή ή ακόμη και καπνιστή. Τη σπεσιαλιτέ όμως αποτελεί ο ψητός οξύρρυγχος, μαριναρισμένος σε δενδρολίβανο, ρίγανη, σκόρδο και ελαιόλαδο.
Για ολόφρεσκο ψάρι χειμώνα-καλοκαίρι Οι Αλυκές είναι ψαροταβέρνα στην παραλία της Κάτω Αχαΐας και φημίζονται για τα φρέσκα ψάρια που μπορείτε να απολαύσετε. Είναι οικογενειακή επιχείρηση που χειμώνα καλοκαίρι, σας σερβίρουν μόνο ψάρια εποχής κατευθείαν από τον Πατραϊκό κόλπο και το Ιόνιο. Η οικογένεια Γκούμα δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης πάνω από σαράντα χρόνια, καθώς μέχρι το 1993 βρισκόταν στη Γερμανία και είχαν ταβέρνα με Ελληνικά φαγητά.
Τότε ξεκίνησαν τα σχέδια τους για τις Αλυκές. Το 1998 το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η ψαροταβέρνα στην παραλία της Κάτω Αχαΐας, ανοίγει. Η βασική αρχή λειτουργίας του καταστήματος είναι καθαριότητα, καλό και φρέσκο φαγητό.
Στην ενότητα Φαγητό μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Φαγητό σε Αχαΐας. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.