Η επιχείρησή ιδρύθηκε το 1953 στην Πάτρα από το Δημήτριο Καββαδία.
Σήμερα το έργο αυτό συνεχίζει ο Γεράσιμος Καββαδίας σαν δεύτερη γενιά και ακολουθόντας η τρίτη γενιά με τον Χαράλαμπο Καββαδία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στους τομείς της ζαχαροπλαστικής - σιροπιαστών γλυκών - και παραδοσιακών εδεσμάτων. Όλα αυτά, σε ένα χώρο 700 m² στην Περιβόλα Πατρών ο οποίος είναι ικανός να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις τις εποχής.
Βασικό προϊόν της επιχείρησης είναι το παραδοσιακό ελληνικό χειροποίητο φύλλο κρούστας, το οποίο τα τελευταία 40 χρόνια πέρασε αρκετά στάδια εξέλιξης όσον αφορά την παραγωγή του από τους ίδιους τους βιοτέχνες πανελλαδικά.
Τηλέφωνο:
2610641575
Email:
Website:
Στοιχεία αναζήτησης:
Κατεψυγμένα Προϊόντα , Αχαΐας