Σχεδιασμός, ανάπτυξη και εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων HACCP, ISO22000, FSSC22000. Υποστήριξη στην εφαρμογή. Εκπαίδευση προσωπικού με βάση τις απαιτήσεις του ΕΦΕΤ. -
Σύνταξη και οργάνωση Υποχρεωτικών Αρχείων Επιχειρήσεων τροφίμων, υποστήριξη στην τήρηση αυτών. -
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για διαμόρφωση των χώρων επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος με βάση τις νομοθετικές απαιτήσεις. Εκπόνηση Διαγραμμάτων Ροής & Περιγραφικών Εκθέσεων -
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στη Διαχείριση των Αλλεργιογόνων. -
Συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία τροφίμων, καθώς και σε αγορανομικά θέματα. -
Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην επισήμανση των τροφίμων (ετικέτες) με βάση την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Σχεδιασμός, ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων ασφάλειας Τροφίμων βάσει του προτύπου HACCP, Διαγράμματα Ροής, Τεχνικές Εκθέσεις, Μελέτες αλλεργιογόνων, Έντυπα καθαριοτήτων και θερμοκρασιών, Σύνταξη διατροφικών ετικετών, Υποστήριξη κατά την διαδικασία έκδοσης αδειών λειτουργίας νέων επιχειρήσεων στον κλάδο τον Τροφίμων, Υποστήριξη κατά την διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού εγκαταστάσεων επιχειρήσεων Τροφίμων, Εκπαίδευση προσωπικού επιχειρήσεων σε θεματα: υγιεινής και ασφάλειας Τροφίμων, υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία.
Στην ενότητα Σύμβουλοι Ποιότητας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Σύμβουλοι Ποιότητας σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.