Τεχνικό γραφείο υγειονομικών μελετών τροφίμων - Κωνσταντίνος Σπ. Ματσάγγος M.Sc. Τεχνολόγος Τροφίμων, Μικροβιολόγος Τροφίμων. Σύνταξη και εφαρμογή τεχνικής μελέτης διαγραμμάτων ροής της παραγωγικής διαδικασίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επισήμανση αλλεργιογόνων συστατικών τροφίμων. Μελέτη H.A.C.C.P., ISO 22000, BRC, IFS. Μελέτη ISO 9001. Μελέτη ISO 14001. Εισηγήσεις σεμιναρίων ΕΦΕΤ. Συμβουλευτική για περιοδικές επιθεωρήσεις. Βελτίωση και ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας της επιχείρησης τροφίμων.Καθηγητής ΙΕΚ, εισηγητής σεμιναρίων.
Τηλέφωνο:
2421213434
Email:
Website:
Στοιχεία αναζήτησης:
Σύμβουλοι Ποιότητας , Βόλος